Tanden bleken

Tanden bleken doe je bij de tandarts. Dat is wel zo veilig.
Je tandarts weet precies hoe jij de meest natuurlijke en stralende witte glimlach krijgt.

Tanden Bleken

Zelfs als je je tanden goed verzorgt, kunnen ze toch verkleuren. Hoe komt dat toch?

– Verkleuringen van buitenaf

Sommige dranken en genotsmiddelen (zoals koffie, thee en sigaretten) veroorzaken verkleuringen. Dat zijn extrinsieke verkleuringen.

– Verkleuringen van binnenuit

Genen, medicijngebruik en beschadigde tandzenuwen kunnen de tandkleur van binnenuit beïnvloeden. Dat heet intrinsieke verkleuring.

– Leeftijdsgebonden verkleuringen

Met de jaren kunnen tanden donkerder worden. Het glazuur wordt dunner en het onderliggende tandbeen donkerder. Het tandbeen bepaalt dan steeds meer de kleur.

– Fluorose verkleuringen

Op het tandglazuur van een ontwikkelend kindergebit kunnen blijvend witte vlekken ontstaan door een fluoride-overschot (bijvoorbeeld door te veel tandpasta).

 

Iedereen verdient een stralend witte glimlach, met gezonde tanden.

De bleekbehandeling die wij als praktijk aan u kunnen aanbieden is een veilige en effectieve manier van tanden bleken die wordt uitgevoerd door je tandarts, of onder supervisie van de tandarts. Het geavanceerde LED-licht versnelt het bleekproces. Daardoor heb je na maximaal twee uur tot zes tinten lichtere tanden.

Ook hebben wij thuisbleek behandelingen. U kunt met het thuisbleek set zelf thuis bleken. In de praktijk maken wij bleeklepels (soort bitjes) op maat voor de onder- en de bovenkaak zodat de bleekgel goed op je tanden blijft zitten. De bleeklepels houd je ’s ochtends en ’s avonds dertig minuten in je mond. In twee weken tijd maak je je tanden vier of meer tinten lichter.

Bleken bij Dentville Tandartspraktijk

 

Wij hebben verschillende bleekmethodes:

Blancone Click

De Blancone click kan na een preventie behandeling uitgevoerd worden. De bleekbehandeling duurt tien minuten met als resultaat 4 tot 5 tinten lichtere tanden.

Blancone Touch

De Blancone touch is een bleeksessie van 30 minuten met als resultaat 5 tot 9 tinten lichtere tanden.

Thuisbleken

Doormiddel van een thuisbleekset kunt u zelf met kant en klare bitjes op gewenste moment bleken. Wij gebruiken Opalescence Go.

Opalescence Go is een eenvoudige, snelle en prima smakende methode om te beginnen met bleekbehandelingen of voor een opfrisbehandeling. Er hoeven geen afdrukken te worden gemaakt en er is geen op maat gemaakte lepel nodig. Opalescence Go kan thuis kant-en-klaar, direct uit de verpakking worden gebruikt, nadat de eerste bleekbehandeling in de tandartspraktijk heeft plaatsgevonden. 

Opalescence Go wordt alleen verspreid via erkende tandheelkundige professionals, voor professionele bleekresultaten en voor uw gemak: veilig en effectief. Na de eerste behandeling in de tandartspraktijk kunnen de bleeklepels van Opalescence gemakkelijk thuis worden gedragen.

  • De PF-formule met kaliumnitraat en fluoride helpt bij de versterking van het glazuur tijdens het hele bleekproces.
  • Gladde en comfortabele lepel. Past zich aan ieder gebit aan.
  • Discreet, doorzichtig lepelmateriaal
  • 6% – draag gedurende 60 à 90 minuten, 5 à 10 dagen lang
  • Mint smaak

 

Mocht u interesse hebben in een van de bleekbehandelingen, dan kunt u contact opnemen met de praktijk. 

Contactgegevens

Tandartspraktijk Dentville

Gebruiksaanwijzing spoednummer

Dit is het algemeen nummer in de Zaanstreek. Houd u rekening met eventuele contante betaling of per pin. Neem uw legitiematiebewijs en verzekeringspas mee.

Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag: 9.00 - 17.00
Donderdag: 09.00 - 17.00
Zaterdag: 9.30 - 16.30
Zondag: gesloten

Lijns Tewisz Roggeplein 7
1502VL Zaandam

075-6151267
020-6602750 (spoed!)

Vragen? Neem contact met ons op!

Over ons

Het team van Dentville bestaat uit enthousiaste en bekwame professionals. Elk teamlid vervult een eigen functie, zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. Wilt u door een vaste professional worden geholpen? Dat kan natuurlijk! Dit dient u vooraf af te spreken. Voor specifieke informatie kunt u altijd ons contacteren.

Contact

075-6151267

 info@dentville.nl

Lijns Tewisz Roggeplein 7

1502VL Zaandam

Openingstijden

Maandag 09:00- 17:00
Dinsdag 09:00- 17:00
Woensdag 09:00- 17:00
Donderdag 09:00- 17:00
Vrijdag 09:00- 17:00
Zaterdag 09:30- 16:30
Zondag Gesloten