Welkom bij Tandartspraktijk Dentville

Endodontie

Bij Dentville, uw Tandarts in Zaandam kunt u natuurlijk terecht voor alle tandartsbehandelingen.
Onze werkwijze is voor iedere patiënt vaak al een stuk aangenamer door de extra stapjes
die we nemen tijdens de behandeling.

Wortelkanaalbehandeling bij Dentville

Naast onze focus op preventieve zorg en mondhygiëne, biedt Tandartspraktijk Dentville ook gespecialiseerde endodontische zorg om tanden te behouden die zijn aangetast door infecties of andere interne problemen. Endodontie richt zich op de behandeling van de pulpa van de tand, ook wel bekend als het tandmerg, en het wortelkanaalstelsel om de functionaliteit en esthetiek van uw glimlach te behouden.

Behandeling van Tandwortelproblemen

Wanneer een tand wordt aangetast door diepe cariës, trauma, of andere factoren die leiden tot infectie of ontsteking van de pulpa, kan een endodontische behandeling nodig zijn om de tand te behouden. Onze ervaren endodontist voert zorgvuldig wortelkanaalbehandelingen uit om de infectie te verwijderen, het wortelkanaal te reinigen en te desinfecteren, en vervolgens af te dichten om verdere schade te voorkomen.

NVT

Patiëntgerichte Zorg en Comfort

Ons toegewijde team van professionals staat klaar om u te begeleiden door het endodontische proces met aandacht voor uw comfort en welzijn. We begrijpen dat tandheelkundige ingrepen soms zorgen kunnen veroorzaken, en daarom streven we naar een ontspannen en stressvrije ervaring voor al onze patiënten.

Neem contact op met Tandartspraktijk Dentville voor meer informatie over onze endodontische diensten of om een afspraak te maken voor een consult. We zijn er om u te helpen uw tanden en glimlach te behouden voor een leven lang mondcomfort en zelfvertrouwen.

Herstel van Tandfunctionaliteit en Esthetiek

Na een succesvolle endodontische behandeling streven we ernaar om de functionaliteit en esthetiek van uw tand te herstellen. Afhankelijk van uw specifieke situatie kan dit het plaatsen van een vulling, kroon, of andere restauratieve behandelingen omvatten om uw glimlach weer compleet te maken.

Wij ontzorgen u met onze
professionele zorg.

 Al sinds 2016 bieden wij professionele zorg

 Meer dan 7+ jaar ervaring

 Groot team aan experts

 Klantvriendelijk en resultaatgericht

 Specialist in mondzorg

Geavanceerde Technieken en Apparatuur

Bij Tandartspraktijk Dentville maken we gebruik van geavanceerde technieken en apparatuur om endodontische behandelingen zo effectief en comfortabel mogelijk te maken voor onze patiënten. Met behulp van digitale röntgenfoto’s en moderne instrumenten kunnen we nauwkeurig de oorzaak van uw tandpijn diagnosticeren en een passende behandelplan opstellen.

Contactformulier voor
vragen en informatievoorziening

Wij zijn laagdrempelig en proberen altijd uw wensen voorop te stellen. Wij bieden de juiste zorg op maat. Wij denken graag met u mee in alle opzichten.
Heeft u een vraag? Bel ons gerust op 075-6151267

Spoedgevallen

Bij spoedeisende hulp buiten openingstijden van Dentville Tandartspraktijk , kunt u contact opnemen met de mondzorg poli van het Slotervaart ziekenhuis op telefoonnummer:
020 72 34 848 of Dental 365.

Om afspraken te wijzigen of te annuleren dient u minimaal 24 uren van te voren te bellen met: 075-6151267

Onze klanten over ons

Iqrah Ali
Iqrah Ali
2023-11-28
Hele fijne tandarts. Ik word altijd goed geholpen, nooit klacht gehad. Heel tevreden met mijn gebit. Zeker een aanrader!!
irem bolakar
irem bolakar
2023-11-10
Super tevreden patiënt hier! Erg fijn in omgang en zeer geduldig tijdens alle behandelingen is dhr. Kepil. Mooi om te zien dat er zulke ambitieuze tandartsen zijn die vol passie hun werk uitvoeren. Bedankt daarvoor.
Missy Koek
Missy Koek
2023-11-05
Zeer betrouwbaar en levert goed werk. Zeer tevreden ????
Zarife Goksen
Zarife Goksen
2023-10-25
Ik heb een tandartspraktijk gevonden die echt geweldig is! Mijn tevredenheid over de zorg die ik hier ontvang, kan niet genoeg benadrukt worden. Het team is uitzonderlijk vriendelijk en professioneel, en ze creëren een warme, geruststellende sfeer. Zowel tandarts Kepil als Abdulmalik zijn absoluut uitstekend - altijd geduldig, deskundig en betrokken bij mijn zorgen. De praktijk zelf is onberispelijk en eigentijds, wat de hele ervaring nog aangenamer maakt. Ik voel me echt bevoorrecht dat ik zo'n fantastische plek heb ontdekt! Ik ben enorm dankbaar voor de voortreffelijke zorg die ik hier ontvang. Ik zou deze tandartspraktijk zeker aan anderen aanbevelen!
Carola Konter
Carola Konter
2023-05-10
Zeer tevreden over de gehele praktijk! Iedereen is professioneel en vriendelijk. Ik voel me gehoord en goed geholpen, en er is duidelijke communicatie. Ze zijn ook heel goed met kinderen, mijn zoon van 5 vind het elke keer leuk om naar de tandarts te gaan
Ozan Gözcü
Ozan Gözcü
2022-07-11
Ik ben langs paar praktijken geweest maar nergens zo goed en vakkundig behandeld. Zeker een aanrader !! Ga zo door !
Deniz K.
Deniz K.
2022-07-08
Tevreden met de behandelingen en het resultaat.
Murat Kepil
Murat Kepil
2022-07-01
Wat een aardig en behulpzaam medewerkers. Tandartsen zijn vakkundig. Ik ga jarenlang met mijn gezin naar Dentville. Ik raad iedereen deze praktijk aan.
Osman Eroglu
Osman Eroglu
2022-07-01
Goede tandartsen die goed weten hoe ze moeten behandelen. Ben zeer te vreden, goed geholpen. Zeker een aanrader!

Benieuwd naar wat we voor u
kunnen betekenen?

Na het invullen van onze formulier zullen wij spoedig contact met u opnemen.

Neem gerust contact op voor meer informatie