Welkom bij Tandartspraktijk Dentville

Spoedgevallen

Wat te doen bij een spoedgeval

Wat doen bij Spoedgevallen?

Indien u last heeft van pijnklachten, raden wij u aan niet te wachten tot de volgende controle, maar om de eerstvolgende werkdag contact met ons op te nemen. Gelieve ons tussen 8.00 en 10.00 uur te bellen, zodat we bij voorkeur nog dezelfde dag kunnen assisteren. Het kan voorkomen dat u ’s avonds of in het weekend klachten ervaart. Indien de aard van de klachten dit toelaat, streven wij ernaar om u bij voorkeur de volgende dag of na het weekend te behandelen. Aangezien we beschikken over uw tandheelkundige gegevens, kan dit een voordeel zijn voor de behandeling van uw klacht. Als de ernst van de klachten niet toestaat te wachten tot na het weekend (zoals ernstige pijn, nabloeding, enz.), neem dan contact op met de dienstdoende tandarts.

Niet alle klachten en problemen worden beschouwd als “spoedgevallen”. Uitgevallen vullingen, losse (nood-)kronen of -bruggen worden niet als spoed beschouwd. Onhoudbare kiespijn, een uitgeslagen of losse tand en een nabloeding na tandheelkundige behandeling vallen echter wel onder de spoedgevallenregeling. Dit betreft over het algemeen klachten waarvan de behandeling redelijkerwijs niet kan worden uitgesteld tot de volgende dag of na het weekend.

De weekenddienst begint op vrijdagmiddag om 12.00 uur, en de avonddienst start om 18.00 uur. Als u gebruik wilt maken van deze dienst, dient u eerst telefonisch contact op te nemen met de dienstdoende tandarts via 020-6602750.

Of het nu gaat om het plaatsen van vullingen om gaatjes te behandelen, het aanbrengen van kronen om beschadigde tanden te versterken, of het gebruik van bruggen en implantaten om ontbrekende tanden te vervangen, restauratieve tandheelkunde biedt oplossingen voor een breed scala aan tandheelkundige problemen.

Contactformulier voor
vragen en informatievoorziening

Wij zijn laagdrempelig en proberen altijd uw wensen voorop te stellen. Wij bieden de juiste zorg op maat. Wij denken graag met u mee in alle opzichten.
Heeft u een vraag? Bel ons gerust op 075-6151267

Spoedgevallen

Bij spoedeisende hulp buiten openingstijden van Dentville Tandartspraktijk , kunt u contact opnemen met de mondzorg poli van het Slotervaart ziekenhuis op telefoonnummer:
020 72 34 848 of Dental 365.

Om afspraken te wijzigen of te annuleren dient u minimaal 24 uren van te voren te bellen met: 075-6151267

Onze klanten over ons

Iqrah Ali
Iqrah Ali
2023-11-28
Hele fijne tandarts. Ik word altijd goed geholpen, nooit klacht gehad. Heel tevreden met mijn gebit. Zeker een aanrader!!
irem bolakar
irem bolakar
2023-11-10
Super tevreden patiënt hier! Erg fijn in omgang en zeer geduldig tijdens alle behandelingen is dhr. Kepil. Mooi om te zien dat er zulke ambitieuze tandartsen zijn die vol passie hun werk uitvoeren. Bedankt daarvoor.
Missy Koek
Missy Koek
2023-11-05
Zeer betrouwbaar en levert goed werk. Zeer tevreden ????
Zarife Goksen
Zarife Goksen
2023-10-25
Ik heb een tandartspraktijk gevonden die echt geweldig is! Mijn tevredenheid over de zorg die ik hier ontvang, kan niet genoeg benadrukt worden. Het team is uitzonderlijk vriendelijk en professioneel, en ze creëren een warme, geruststellende sfeer. Zowel tandarts Kepil als Abdulmalik zijn absoluut uitstekend - altijd geduldig, deskundig en betrokken bij mijn zorgen. De praktijk zelf is onberispelijk en eigentijds, wat de hele ervaring nog aangenamer maakt. Ik voel me echt bevoorrecht dat ik zo'n fantastische plek heb ontdekt! Ik ben enorm dankbaar voor de voortreffelijke zorg die ik hier ontvang. Ik zou deze tandartspraktijk zeker aan anderen aanbevelen!
Carola Konter
Carola Konter
2023-05-10
Zeer tevreden over de gehele praktijk! Iedereen is professioneel en vriendelijk. Ik voel me gehoord en goed geholpen, en er is duidelijke communicatie. Ze zijn ook heel goed met kinderen, mijn zoon van 5 vind het elke keer leuk om naar de tandarts te gaan
Ozan Gözcü
Ozan Gözcü
2022-07-11
Ik ben langs paar praktijken geweest maar nergens zo goed en vakkundig behandeld. Zeker een aanrader !! Ga zo door !
Deniz K.
Deniz K.
2022-07-08
Tevreden met de behandelingen en het resultaat.
Murat Kepil
Murat Kepil
2022-07-01
Wat een aardig en behulpzaam medewerkers. Tandartsen zijn vakkundig. Ik ga jarenlang met mijn gezin naar Dentville. Ik raad iedereen deze praktijk aan.
Osman Eroglu
Osman Eroglu
2022-07-01
Goede tandartsen die goed weten hoe ze moeten behandelen. Ben zeer te vreden, goed geholpen. Zeker een aanrader!

Benieuwd naar wat we voor u
kunnen betekenen?

Na het invullen van onze formulier zullen wij spoedig contact met u opnemen.

Neem gerust contact op voor meer informatie