Ons team

Het team van Dentville bestaat uit enthousiaste en bekwame professionals.
Elk teamlid vervult een eigen functie, zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen.
Wilt u door een vaste professional worden geholpen?

Team Dentville staat voor u klaar

Voor een stralende lach is een mooi en gezond gebit van groot belang. Niet alleen voor een leuke lach. Je mond, je gebit is een belangrijk onderdeel van je lichaam. Een dagelijkse verzorging en regelmatig tandartsbezoek zijn van groot belang om het in goede conditie te houden.

Tandarts in Zaandam (Dentville) biedt zeer professionele zorg aan voor jong en oud. Voor de 2 keer jaarlijkse controle, zullen wij de tandheelkunde en mondhygiëne verzorgen door ervaren tandartsen. Bij het zoeken naar een tandarts in Zaandam, bent u bij ons op het goede adres. Bel ons op of mail ons voor elke vraag die u heeft. U krijgt professioneel advies van ons, de tandarts in zaandam.

Wij streven naar een hoge tandheelkundige kwaliteit met de juiste zorg voorop naar uw bestemming voor stralend en gezond!

Contactgegevens

Tandartspraktijk dentville 

Gebruiksaanwijzing spoednummer
Dit is het algemeen nummer in de Zaanstreek. Houd u rekening met eventuele contante betaling of per pin. Neem uw legitiematiebewijs en verzekeringspas mee.
Lijns Tewisz Roggeplein 7 1502VL Zaandam

info@dentville.nl
020-6602750 & 075-6151267

Onze tandartsen 

Iedere dienst een specialist

Taeb Abdulmalik

Tandarts | BIG-nummer: 9909224402

In 2007 heb ik mijn studie tandheelkunde afgerond in Amsterdam en sindsdien ben ik werkzaam als tandarts bij verschillende praktijken. Daarnaast heb ik een masterclass endodontie gevolgd bij ACTA en ben ik bekwaam in endodontie behandelingen.

 

Een goed gebit begint bij een goede uitleg en zelfzorg van de patiënt. Hier hebben wij veel aandacht voor. Alle facetten van tandheelkunde vind ik interessant, waaronder esthetiek en endodontie. Tevens verdiep ik mij ook in moeilijke wortelkanaalbehandelingen. 

Hamdi Kepil

Tandarts | BIG-nummer: 49912306802

In 2009 ben ik als tandarts afgestudeerd aan de Hacettepe Universiteit, hierna ben ik naar Nederland verhuisd. Mijn diploma is na een vervolgstudie aan de ACTA erkend in 2012.  Sindsdien ben ik werkzaam als tandarts. In 2016 heb ik mijn tandartspraktijk (Dentville) opgericht en in 2020 ben ik begonnen aan mijn masterclass implantologie, in 2021 wil ik starten met implantaatbehandelingen bij Dentville Tandartspraktijk.

 

Ik heb daarnaast affiniteit met kindertandheelkunde, esthetische tandheelkunde, angst patiënten. Om mijn patiënten beter van dienst te kunnen zijn probeer ik altijd aandachtig te luisteren en hun de beste behandelopties aan te bieden.

Ozgenur Topal

preventie-assistent

Ik heb in 2018 de opleiding tandartsassistente afgerond en in 2020 de opleiding preventie-assistente.  Bij Dentville Tandartspraktijk werk ik als tandartsassistente en preventie-assistente. Communicatie met mijn team en de patiënten is erg belangrijk voor mij. Assisteren bij kinderen vind ik erg leuk, en het lijkt me dan ook ideaal om mij daarin te verdiepen.

 

Emine Kara

Management / tandartsassistente

In 2020 heb ik de opleiding tandartsassistente afgrond. Bij Dentville ben ik sinds 2018 in dienst. Ik ben als stagiaire begonnen en bleef werken na het afronden van mij opleiding. Mij is de kans gegeven om te ontwikkelen in management rondom de praktijk. Buiten mijn managementtaken vind ik het ook leuk om te assisteren in de kamer.

Deniz Kaplan

HR Adviseur

Mijn naam is Deniz Kaplan
Ik heb in 2014 de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool van Rotterdam afgerond. Momenteel ben ik bezig met met mijn Masteropleiding Managementwetenschappen aan de Open Universiteit van Amsterdam.

Naast mijn studie werk ik als HR adviseur bij dentville tandartspraktijk.
Op de achtergrond zorg ik voor de personeelsadministratie, planning, beleid, recruitment en ontwikkeling van mijn collega’s. Ik regel samen met collega Emine eigenlijk alles omtrent personeel.

Arif Ilgun

Klinisch protesetechicus  & Laboratorium eigenaar

Mijn opleiding als tandtechnicus heb ik in 1994 succesvol aan de instituut Vakopleiding tandtechniek te Nieuwegein. Sinds 2010 ben ik mijn eigen laboratorium begonnen en als snel volgde in 2015 mijn tweede laboratorium. In 2015 heb ik mijn diploma Klinische Prothese Technicus behaald. Door mijn 27-jarige ervaring en toewijding voor het vak heb ik nu een hele brok aan ervaring en kennis.

 

Altijd maximaal inzetten voor de beste kwaliteit en service voor een perfecte lach.

 

 

Fatma Yumerova

Tandartsassistente

Mijn naam is Fatma Yumerova. Ik ben geboren in Bulgarije op 09-01-1974. Ik ben in Bulgarije afgestudeerd als tandartsassistente. Ik hou van de tandheelkundige omgeving en mijn werk is mijn hobby!!

 

Dilara

Tandartsassistente

Mijn naam is Dilara. Na afloop van mijn studie in 2018 heb ik 6 jaar in een andere vak gewerkt uiteindelijk was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Tijdens mijn zoektocht kwam ik Dentville Tandartspraktijk tegen en heb ik besloten om te gaan werken als tandartsassistente. Na 6 jaar een andere vak te gaan werken ben ik zeer tevreden om Dentville Tandartspraktijk tegen gekomen. 

 

Sandra Sousa

Tandartsassistente

Ik ben Sandra Sousa en ik kom uit Kaapverdië. Sinds vorige jaar werk ik bij Tandartspraktijk Dentville als tandartsassistente. Mijn werk bij Dentville ervaar ik als fijn en prettig. Ik ben daarom blij met de kans om hier werkzaam te zijn! Naast Nederlands spreek ik ook Portugees. In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan mijn gezin.

Nargiz

Balie assistente

Hallo, ik ben Nargiz. Ik heb in 2018 front & backofficemedewerker afgestudeerd. Na mijn studie heb ik 5 jaar lang in een horeca sector gewerkt. Een tijdje gewerkt te hebben als receptioniste besloot ik een andere richting te kiezen. Ik wilde altijd heel graag in de zorg werken, maar ik kwam er nooit aan toe omdat ik geen achtergrond had. Dit heeft mij niet tegen kunnen houden! Door mijn omgeving ben ik Dentville Tandartspraktijk tegen gekomen en heb ik de kans gekregen om mijn ervaringen als receptioniste hier uit te voeren. Sinds 2022 ben ik balie assistente van Dentville Tandartspraktijk.

 

 

 

Vragen? Neem contact met ons op!

Over ons

Het team van Dentville bestaat uit enthousiaste en bekwame professionals. Elk teamlid vervult een eigen functie, zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. Wilt u door een vaste professional worden geholpen? Dat kan natuurlijk! Dit dient u vooraf af te spreken. Voor specifieke informatie kunt u altijd ons contacteren.

Contact

075-6151267

 info@dentville.nl

Lijns Tewisz Roggeplein 7

1502VL Zaandam

Openingstijden

Maandag 09:00- 17:00
Dinsdag 09:00- 17:00
Woensdag 09:00- 17:00
Donderdag 09:00- 17:00
Vrijdag 09:00- 17:00
Zaterdag 09:30- 16:30
Zondag Gesloten