Over ons

Het team van Dentville bestaat uit enthousiaste en bekwame professionals.
Elk teamlid vervult een eigen functie, zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen.
Wilt u door een vaste professional worden geholpen?

Professioneel en ervaren team

Onze team bestaat uit ervaren en vakkundige personeel. Bij ons staat opleiden en ontwikkelen centraal.  Wij zijn nooit uitgeleerd. Door onze kennis up to date te houden en de nieuwste behandeltrend en technieken op de voet te volgen kunnen wij u kwalitatief zorg verlenen.  Zo hebben wij een tandarts voor implantologie en een tandarts voor endodontie in onze team, zij kunnen u zorg verlenen op gebied van implantaten en endontologie behandelingen als complexe wortelkanaalbehandelingen. Maar ook voor algemene tandheelkunde bent u bij ons op het juiste adres.

Maak een afspraak

U kunt bij Dentville Tandartspraktijk gemakkelijk en online een afspraak inplannen. Na het maken van een afspraak nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Vakkundig advies

In onze team heeft iedereen verschillende expertises als endodontologie, kindertandheelkunde, implantologie, myo brace, paro -preventie, kroon en brugwerk en bleken, daarnaast spreken wij in verschillende talen als: Engels, Duits, Turks, Arabisch, Afghaans, Russisch en Egyptisch.

Bij interesse in een behandeling kunt u dit met uw behandelaar bespreken of contact opnemen met onze praktijk voor het inplannen van een intake met controle afspraak.

Moderne apparatuur en nieuwste technieken

Wij beschikken over moderne apparatuur en nieuwste technieken, onze tandartsen gebruiken een loepbril met meerdere vergrotingen voor endodontische behandelingen en restauratieve behandelingen. Daarnaast gebruiken onze tandartsen ook de Endozoom microscoop. De Endozoom stelt de tandarts in staat behandelingen gerichter en nauwkeuriger uit te voeren. Zo kan de Endozoom een belangrijke rol spelen bij bijvoorbeeld endodontische behandelingen. Diepe wortelkanalen kunnen door het gebruik van de microscoop tot in de apex bekeken worden.

 

Zorg op maat en persoonlijke begeleiding

Tijdens uw controle afspraak kijken we naar de gezondheid van uw gebit, daarnaast bespreken wij uw persoonlijke wensen en stellen wij een behandelplan op.

 

Verwijs patiënten

Wij doen ook moeilijke wortelkanaalbehandelingen. Bent u door uw eigen tandarts verwezen, dan kunt u ook bij een van onze tandartsen terecht. Daarnaast bent u ook welkom voor second opinion.

 

Hoge eisen aan kwaliteit en steriliteit

Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel, van apparatuur tot personeel wij hanteren de Wet infectiepreventie om de kwaliteit te waarborgen.

 

Eigen tandtechnische laboratorium

In ons tandtechnisch laboratorium Dentville bij ons tandartsenpraktijk in Zaandam, vervaardigen tandtechnici gebitsprothesen, frames, kroon- en brugwerk, orthodontische middelen en implantaten.


Doordat wij bij Dentville tandartspraktijk deze specialisaties in huis hebben, kunnen we onder meer kleurbepalingen in onze eigen praktijk uitvoeren en een snelle reparatie van tandprothesen garanderen. Bovendien zijn de technische middelen veel sneller in de praktijk aanwezig; het is immers niet nodig om bijvoorbeeld een gipsafdruk per post te verzenden of een kroon via de post te ontvangen.

 

Daarnaast kunnen wij ook knarsbitjes voor u maken.

Gratis parkeergelegenheid

Voor onze deur hebben wij voldoende gratis parkeermogelijkheden. Ook met het openbaar vervoer zijn wij uitstekend te bereiken. Wij zijn op 10 minuten afstand van station Zaandam, en 200 m van de dichtbijzijnde bushalte.

 

Wij streven naar een hoge tandheelkundige kwaliteit met de juiste zorg voorop naar uw bestemming voor stralend en gezond!

Contactgegevens

Tandartspraktijk dentville 

Gebruiksaanwijzing spoednummer
Dit is het algemeen nummer in de Zaanstreek. Houd u rekening met eventuele contante betaling of per pin. Neem uw legitiematiebewijs en verzekeringspas mee.
Lijns Tewisz Roggeplein 7 1502VL Zaandam

info@dentville.nl
020-6602750 & 075-6151267

Vragen? Neem contact met ons op!

Over ons

Het team van Dentville bestaat uit enthousiaste en bekwame professionals. Elk teamlid vervult een eigen functie, zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. Wilt u door een vaste professional worden geholpen? Dat kan natuurlijk! Dit dient u vooraf af te spreken. Voor specifieke informatie kunt u altijd ons contacteren.

Contact

075-6151267

 info@dentville.nl

Lijns Tewisz Roggeplein 7

1502VL Zaandam

Openingstijden

Maandag 09:00- 17:00
Dinsdag 09:00- 17:00
Woensdag 09:00- 17:00
Donderdag 09:00- 17:00
Vrijdag 09:00- 17:00
Zaterdag 09:30- 16:30
Zondag Gesloten