Welkom bij Tandartspraktijk Dentville

Kaakchirurgie

Bij Dentville, uw Tandarts in Zaandam kunt u natuurlijk terecht voor alle tandartsbehandelingen.
Onze werkwijze is voor iedere patiënt vaak al een stuk aangenamer door de extra stapjes
die we nemen tijdens de behandeling.

Kaakchirurgie voor Complexe Mondproblemen

Bij Tandartspraktijk Dentville begrijpen we dat sommige mondproblemen een gespecialiseerde aanpak vereisen. Daarom bieden wij ook uitgebreide kaakchirurgische diensten onder leiding van ervaren en deskundige kaakchirurgen. Of het nu gaat om het verwijderen van verstandskiezen, het behandelen van kaakfracturen, of het plaatsen van implantaten, wij streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden voor al uw kaakgerelateerde behoeften.

Verstandskiesextractie

Verstandskiezen kunnen problemen veroorzaken wanneer ze niet goed uitkomen of vast komen te zitten. Onze kaakchirurgen voeren verstandskiesextracties uit met precisie en zorg om ongemak en complicaties te minimaliseren. We zorgen voor een comfortabele ervaring en bieden nazorgadvies om een vlot herstel te bevorderen.

NVT

Implantaatchirurgie

Implantaten zijn een duurzame oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden en het herstellen van een volledig functioneel gebit. Onze kaakchirurgen zijn gespecialiseerd in implantaatchirurgie en werken nauw samen met ons team van tandheelkundige professionals om op maat gemaakte implantaten te plaatsen die perfect passen bij uw natuurlijke glimlach.

Behandeling van Kaakletsels en Afwijkingen

Bij Tandartspraktijk Dentville behandelen we ook diverse kaakletsels en afwijkingen, zoals kaakfracturen, kaakgewrichtsstoornissen, en aangeboren misvormingen. Onze ervaren kaakchirurgen beschikken over de expertise en middelen om complexe kaakproblemen te diagnosticeren en te behandelen met zorgvuldige aandacht voor uw gezondheid en welzijn.

Wij ontzorgen u met onze
professionele zorg.

 Al sinds 2016 bieden wij professionele zorg

 Meer dan 7+ jaar ervaring

 Groot team aan experts

 Klantvriendelijk en resultaatgericht

 Specialist in mondzorg

Comfortabele en Veilige Zorg

Uw comfort en veiligheid zijn onze topprioriteit tijdens kaakchirurgische ingrepen. We streven ernaar om een rustgevende en ondersteunende omgeving te bieden waarin u zich op uw gemak voelt. Onze kaakchirurgen gebruiken geavanceerde technieken en moderne apparatuur om de ingrepen efficiënt en nauwkeurig uit te voeren.

Nazorg en Follow-up

Na uw kaakchirurgische ingreep staan we klaar om u te begeleiden tijdens het herstelproces. We bieden gedetailleerde nazorginstructies en plannen follow-upafspraken om uw voortgang te controleren en eventuele vragen te beantwoorden.

Neem contact op met Tandartspraktijk Dentville voor meer informatie over onze kaakchirurgische diensten of om een consultatieafspraak te maken. We zijn hier om u te helpen met hoogwaardige zorg en deskundig advies voor uw mondgezondheid en welzijn.

Contactformulier voor
vragen en informatievoorziening

Wij zijn laagdrempelig en proberen altijd uw wensen voorop te stellen. Wij bieden de juiste zorg op maat. Wij denken graag met u mee in alle opzichten.
Heeft u een vraag? Bel ons gerust op 075-6151267

Spoedgevallen

Bij spoedeisende hulp buiten openingstijden van Dentville Tandartspraktijk , kunt u contact opnemen met de mondzorg poli van het Slotervaart ziekenhuis op telefoonnummer:
020 72 34 848 of Dental 365.

Om afspraken te wijzigen of te annuleren dient u minimaal 24 uren van te voren te bellen met: 075-6151267

Onze klanten over ons

Iqrah Ali
Iqrah Ali
2023-11-28
Hele fijne tandarts. Ik word altijd goed geholpen, nooit klacht gehad. Heel tevreden met mijn gebit. Zeker een aanrader!!
irem bolakar
irem bolakar
2023-11-10
Super tevreden patiënt hier! Erg fijn in omgang en zeer geduldig tijdens alle behandelingen is dhr. Kepil. Mooi om te zien dat er zulke ambitieuze tandartsen zijn die vol passie hun werk uitvoeren. Bedankt daarvoor.
Missy Koek
Missy Koek
2023-11-05
Zeer betrouwbaar en levert goed werk. Zeer tevreden ????
Zarife Goksen
Zarife Goksen
2023-10-25
Ik heb een tandartspraktijk gevonden die echt geweldig is! Mijn tevredenheid over de zorg die ik hier ontvang, kan niet genoeg benadrukt worden. Het team is uitzonderlijk vriendelijk en professioneel, en ze creëren een warme, geruststellende sfeer. Zowel tandarts Kepil als Abdulmalik zijn absoluut uitstekend - altijd geduldig, deskundig en betrokken bij mijn zorgen. De praktijk zelf is onberispelijk en eigentijds, wat de hele ervaring nog aangenamer maakt. Ik voel me echt bevoorrecht dat ik zo'n fantastische plek heb ontdekt! Ik ben enorm dankbaar voor de voortreffelijke zorg die ik hier ontvang. Ik zou deze tandartspraktijk zeker aan anderen aanbevelen!
Carola Konter
Carola Konter
2023-05-10
Zeer tevreden over de gehele praktijk! Iedereen is professioneel en vriendelijk. Ik voel me gehoord en goed geholpen, en er is duidelijke communicatie. Ze zijn ook heel goed met kinderen, mijn zoon van 5 vind het elke keer leuk om naar de tandarts te gaan
Ozan Gözcü
Ozan Gözcü
2022-07-11
Ik ben langs paar praktijken geweest maar nergens zo goed en vakkundig behandeld. Zeker een aanrader !! Ga zo door !
Deniz K.
Deniz K.
2022-07-08
Tevreden met de behandelingen en het resultaat.
Murat Kepil
Murat Kepil
2022-07-01
Wat een aardig en behulpzaam medewerkers. Tandartsen zijn vakkundig. Ik ga jarenlang met mijn gezin naar Dentville. Ik raad iedereen deze praktijk aan.
Osman Eroglu
Osman Eroglu
2022-07-01
Goede tandartsen die goed weten hoe ze moeten behandelen. Ben zeer te vreden, goed geholpen. Zeker een aanrader!

Benieuwd naar wat we voor u
kunnen betekenen?

Na het invullen van onze formulier zullen wij spoedig contact met u opnemen.

Neem gerust contact op voor meer informatie