Welkom bij Tandartspraktijk Dentville

Implantologie

Bij Dentville, uw Tandarts in Zaandam kunt u natuurlijk terecht voor alle tandartsbehandelingen.
Onze werkwijze is voor iedere patiënt vaak al een stuk aangenamer door de extra stapjes
die we nemen tijdens de behandeling.

Inleiding tot Implantologie

Implantologie is een tak van de tandheelkunde die zich richt op het plaatsen van tandheelkundige implantaten, kunstmatige tandwortels, om ontbrekende tanden te vervangen. Het is een geavanceerde en effectieve oplossing voor patiënten met één of meerdere ontbrekende tanden, waarbij het doel is om functionaliteit en esthetiek te herstellen.

Werking van Tandheelkundige Implantaten

Tandheelkundige implantaten bestaan meestal uit titaniumschroeven die in het kaakbot worden geplaatst. Na integratie met het bot fungeren ze als stabiele funderingen voor tandheelkundige restauraties zoals kronen, bruggen of protheses. Deze implantaten bieden duurzame ondersteuning en voorkomen het slinken van kaakbot.

ACTIE VAN DE MAAND

*20% Korting op Volledige Slijtage Behandelingen met Kroon en Burgwerk

*All On Six Concept Implantaat Behandeling kost normaliter €26,000, maar bij ons is het €15,000.  

NVT

Voordelen van Implantologie

Implantologie heeft tal van voordelen, waaronder verbeterde kauwfunctie, esthetiek, spraak en algemene mondgezondheid. In vergelijking met traditionele prothesen bieden implantaten een langdurige oplossing en verminderen ze het risico op kaakbotverlies. Ze voelen en ogen bovendien natuurlijker dan alternatieve opties.

De Rol van Dentville in Implantologie

Dentville is een toonaangevende tandheelkundige praktijk die gespecialiseerd is in implantologie. Het team van ervaren tandartsen en chirurgen bij Dentville biedt uitgebreide diensten op het gebied van tandheelkundige implantaten. Van de initiële evaluatie tot het plaatsen van implantaten en het aanbrengen van restauraties, Dentville zet zich in voor hoogwaardige zorg met aandacht voor de individuele behoeften van elke patiënt.

Wij ontzorgen u met onze
professionele zorg.

 Al sinds 2016 bieden wij professionele zorg

 Meer dan 7+ jaar ervaring

 Groot team aan experts

 Klantvriendelijk en resultaatgericht

 Specialist in mondzorg

Patiëntgerichte Benadering en Nazorg

Dentville onderscheidt zich door een patiëntgerichte benadering in de implantologie. Voorafgaand aan de behandeling wordt uitgebreid overleg gevoerd om de specifieke wensen en verwachtingen van de patiënt te begrijpen. Bovendien biedt Dentville zorgvuldige nazorg om ervoor te zorgen dat de implantaten goed genezen en patiënten tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat. De betrokkenheid van Dentville gaat verder dan de behandeling zelf en omvat de algehele gezondheid en tevredenheid van de patiënt.

Contactformulier voor
vragen en informatievoorziening

Wij zijn laagdrempelig en proberen altijd uw wensen voorop te stellen. Wij bieden de juiste zorg op maat. Wij denken graag met u mee in alle opzichten.
Heeft u een vraag? Bel ons gerust op 075-6151267

Spoedgevallen

Bij spoedeisende hulp buiten openingstijden van Dentville Tandartspraktijk , kunt u contact opnemen met de mondzorg poli van het Slotervaart ziekenhuis op telefoonnummer:
020 72 34 848 of Dental 365.

Om afspraken te wijzigen of te annuleren dient u minimaal 24 uren van te voren te bellen met: 075-6151267

Onze klanten over ons

Iqrah Ali
Iqrah Ali
2023-11-28
Hele fijne tandarts. Ik word altijd goed geholpen, nooit klacht gehad. Heel tevreden met mijn gebit. Zeker een aanrader!!
irem bolakar
irem bolakar
2023-11-10
Super tevreden patiënt hier! Erg fijn in omgang en zeer geduldig tijdens alle behandelingen is dhr. Kepil. Mooi om te zien dat er zulke ambitieuze tandartsen zijn die vol passie hun werk uitvoeren. Bedankt daarvoor.
Missy Koek
Missy Koek
2023-11-05
Zeer betrouwbaar en levert goed werk. Zeer tevreden ????
Zarife Goksen
Zarife Goksen
2023-10-25
Ik heb een tandartspraktijk gevonden die echt geweldig is! Mijn tevredenheid over de zorg die ik hier ontvang, kan niet genoeg benadrukt worden. Het team is uitzonderlijk vriendelijk en professioneel, en ze creëren een warme, geruststellende sfeer. Zowel tandarts Kepil als Abdulmalik zijn absoluut uitstekend - altijd geduldig, deskundig en betrokken bij mijn zorgen. De praktijk zelf is onberispelijk en eigentijds, wat de hele ervaring nog aangenamer maakt. Ik voel me echt bevoorrecht dat ik zo'n fantastische plek heb ontdekt! Ik ben enorm dankbaar voor de voortreffelijke zorg die ik hier ontvang. Ik zou deze tandartspraktijk zeker aan anderen aanbevelen!
Carola Konter
Carola Konter
2023-05-10
Zeer tevreden over de gehele praktijk! Iedereen is professioneel en vriendelijk. Ik voel me gehoord en goed geholpen, en er is duidelijke communicatie. Ze zijn ook heel goed met kinderen, mijn zoon van 5 vind het elke keer leuk om naar de tandarts te gaan
Ozan Gözcü
Ozan Gözcü
2022-07-11
Ik ben langs paar praktijken geweest maar nergens zo goed en vakkundig behandeld. Zeker een aanrader !! Ga zo door !
Deniz K.
Deniz K.
2022-07-08
Tevreden met de behandelingen en het resultaat.
Murat Kepil
Murat Kepil
2022-07-01
Wat een aardig en behulpzaam medewerkers. Tandartsen zijn vakkundig. Ik ga jarenlang met mijn gezin naar Dentville. Ik raad iedereen deze praktijk aan.
Osman Eroglu
Osman Eroglu
2022-07-01
Goede tandartsen die goed weten hoe ze moeten behandelen. Ben zeer te vreden, goed geholpen. Zeker een aanrader!

Benieuwd naar wat we voor u
kunnen betekenen?

Na het invullen van onze formulier zullen wij spoedig contact met u opnemen.

Neem gerust contact op voor meer informatie