Welkom bij Tandartspraktijk Dentville

Restauratieve Tandheelkunde

Bij Dentville, uw Tandarts in Zaandam kunt u terecht voor alle tandheelbehandelingen. Wij helpen u graag met het gezond houden en herstellen van uw gebit.

Restauratieve Tandheelkunde: Het Herstellen van een Gezonde Glimlach

Restauratieve tandheelkunde is een essentieel onderdeel van de tandheelkunde dat gericht is op het herstellen van de functie, esthetiek en gezondheid van het gebit. Deze discipline omvat verschillende behandelingen die bedoeld zijn om beschadigde, verzwakte of verloren tandstructuren te herstellen.

Of het nu gaat om het plaatsen van vullingen om gaatjes te behandelen, het aanbrengen van kronen om beschadigde tanden te versterken, of het gebruik van bruggen en implantaten om ontbrekende tanden te vervangen, restauratieve tandheelkunde biedt oplossingen voor een breed scala aan tandheelkundige problemen.

NVT

Wij helpen u graag

Bij Dentville begrijpen we de impact van een gezonde en stralende glimlach op het algehele welzijn van onze patiënten. Ons ervaren team van tandheelkundige professionals is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige restauratieve zorg. We streven ernaar om individuele behoeften te begrijpen en op maat gemaakte behandelplannen te bieden, waarbij we geavanceerde technologieën en materialen gebruiken om duurzame en esthetische resultaten te bereiken.

Herstel van uw gezonde gebit

Of het nu gaat om het herstellen van kleine beschadigingen of het volledig transformeren van uw glimlach, Dentville staat voor u klaar met deskundige restauratieve tandheelkunde om uw tandgezondheid te herstellen en uw zelfvertrouwen te verbeteren. Ontdek hoe wij uw glimlach kunnen vernieuwen en boek vandaag nog een afspraak.

Wij ontzorgen u met onze
professionele zorg.

 Al sinds 2016 bieden wij professionele zorg

 Meer dan 7+ jaar ervaring

 Groot team aan experts

 Klantvriendelijk en resultaatgericht

 Specialist in mondzorg

Patiëntgerichte Benadering en Nazorg

Dentville onderscheidt zich door een patiëntgerichte benadering. Voorafgaand aan de behandeling wordt uitgebreid overleg gevoerd om de specifieke wensen en verwachtingen van de patiënt te begrijpen. Bovendien biedt Dentville zorgvuldige nazorg om ervoor te zorgen dat de implantaten goed genezen en patiënten tevreden zijn met het uiteindelijke resultaat. De betrokkenheid van Dentville gaat verder dan de behandeling zelf en omvat de algehele gezondheid en tevredenheid van de patiënt.

Contactformulier voor
vragen en informatievoorziening

Wij zijn laagdrempelig en proberen altijd uw wensen voorop te stellen. Wij bieden de juiste zorg op maat. Wij denken graag met u mee in alle opzichten.
Heeft u een vraag? Bel ons gerust op 075-6151267

Spoedgevallen

Bij spoedeisende hulp buiten openingstijden van Dentville Tandartspraktijk , kunt u contact opnemen met de mondzorg poli van het Slotervaart ziekenhuis op telefoonnummer:
020 72 34 848 of Dental 365.

Om afspraken te wijzigen of te annuleren dient u minimaal 24 uren van te voren te bellen met: 075-6151267

Onze klanten over ons

Iqrah Ali
Iqrah Ali
2023-11-28
Hele fijne tandarts. Ik word altijd goed geholpen, nooit klacht gehad. Heel tevreden met mijn gebit. Zeker een aanrader!!
irem bolakar
irem bolakar
2023-11-10
Super tevreden patiënt hier! Erg fijn in omgang en zeer geduldig tijdens alle behandelingen is dhr. Kepil. Mooi om te zien dat er zulke ambitieuze tandartsen zijn die vol passie hun werk uitvoeren. Bedankt daarvoor.
Missy Koek
Missy Koek
2023-11-05
Zeer betrouwbaar en levert goed werk. Zeer tevreden ????
Zarife Goksen
Zarife Goksen
2023-10-25
Ik heb een tandartspraktijk gevonden die echt geweldig is! Mijn tevredenheid over de zorg die ik hier ontvang, kan niet genoeg benadrukt worden. Het team is uitzonderlijk vriendelijk en professioneel, en ze creëren een warme, geruststellende sfeer. Zowel tandarts Kepil als Abdulmalik zijn absoluut uitstekend - altijd geduldig, deskundig en betrokken bij mijn zorgen. De praktijk zelf is onberispelijk en eigentijds, wat de hele ervaring nog aangenamer maakt. Ik voel me echt bevoorrecht dat ik zo'n fantastische plek heb ontdekt! Ik ben enorm dankbaar voor de voortreffelijke zorg die ik hier ontvang. Ik zou deze tandartspraktijk zeker aan anderen aanbevelen!
Carola Konter
Carola Konter
2023-05-10
Zeer tevreden over de gehele praktijk! Iedereen is professioneel en vriendelijk. Ik voel me gehoord en goed geholpen, en er is duidelijke communicatie. Ze zijn ook heel goed met kinderen, mijn zoon van 5 vind het elke keer leuk om naar de tandarts te gaan
Ozan Gözcü
Ozan Gözcü
2022-07-11
Ik ben langs paar praktijken geweest maar nergens zo goed en vakkundig behandeld. Zeker een aanrader !! Ga zo door !
Deniz K.
Deniz K.
2022-07-08
Tevreden met de behandelingen en het resultaat.
Murat Kepil
Murat Kepil
2022-07-01
Wat een aardig en behulpzaam medewerkers. Tandartsen zijn vakkundig. Ik ga jarenlang met mijn gezin naar Dentville. Ik raad iedereen deze praktijk aan.
Osman Eroglu
Osman Eroglu
2022-07-01
Goede tandartsen die goed weten hoe ze moeten behandelen. Ben zeer te vreden, goed geholpen. Zeker een aanrader!

Benieuwd naar wat we voor u
kunnen betekenen?

Na het invullen van onze formulier zullen wij spoedig contact met u opnemen.

Neem gerust contact op voor meer informatie