Welkom bij Tandartspraktijk Dentville

Onzichtbare Beugel

Bij Dentville, uw Tandarts in Zaandam kunt u natuurlijk terecht voor alle tandartsbehandelingen.
Onze werkwijze is voor iedere patiënt vaak al een stuk aangenamer door de extra stapjes
die we nemen tijdens de behandeling.

Onze Innovatieve Benadering

Bij Dentville zijn wij gewijd aan het verbeteren van glimlachen. Onder leiding van ons team van deskundige tandartsen en orthodontisten hebben we een innovatieve oplossing ontwikkeld voor traditionele beugels die tanden rechtzetten zonder het ongemak van opvallende metalen of draden. Deze oplossing is niets minder dan een revolutie in de wereld van tandheelkundige zorg – onzichtbare beugels.

Een Onzichtbare Beugel voor iedereen

Wij bieden een onzichtbare beugel aan voor iedereen die op zoek is naar een discrete en effectieve orthodontische oplossing. Onze onzichtbare beugels zijn ontworpen om comfortabel en vrijwel onzichtbaar te zijn, waardoor patiënten hun glimlach kunnen transformeren zonder de zorgen die gepaard gaan met traditionele metalen beugels. Of het nu gaat om tieners die zich bewust zijn van hun uiterlijk, volwassenen die professioneel willen blijven terwijl ze aan hun glimlach werken, of iedereen daartussenin, onze onzichtbare beugels bieden een discrete manier om een mooiere glimlach te bereiken. Met onze toewijding aan hoogwaardige orthodontische zorg en innovatieve technologieën streven we ernaar om de perfecte glimlach binnen handbereik te brengen voor iedereen die bij ons aanklopt.

Het Vertrouwen in Dentville

Met onze introductie van onzichtbare beugels heeft Dentville niet alleen de normen voor orthodontische zorg verhoogd, maar ook het zelfvertrouwen van onze patiënten vergroot. Door onze professionele en betrouwbare dienstverlening hebben wij het streven naar een perfecte glimlach verheven tot een belofte aan elke individuele patiënt. Bij Dentville staat het leveren van hoogwaardige en innovatieve tandheelkundige zorg centraal, waarbij wij ons richten op het creëren van een stralende toekomst voor elke glimlach die onze praktijk verlaat.

Wij ontzorgen u met onze
professionele zorg.

 Al sinds 2016 bieden wij professionele zorg

 Meer dan 7+ jaar ervaring

 Groot team aan experts

 Klantvriendelijk en resultaatgericht

 Specialist in mondzorg

Individuele Behandelplannen

Op basis van de diagnose stellen onze gnathologen individuele behandelplannen op die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en symptomen. Deze plannen kunnen een combinatie omvatten van conservatieve benaderingen, zoals fysiotherapie, occlusale correcties, en het gebruik van op maat gemaakte occlusale splints, evenals chirurgische interventies indien nodig.

Contactformulier voor
vragen en informatievoorziening

Wij zijn laagdrempelig en proberen altijd uw wensen voorop te stellen. Wij bieden de juiste zorg op maat. Wij denken graag met u mee in alle opzichten.
Heeft u een vraag? Bel ons gerust op 075-6151267

Spoedgevallen

Bij spoedeisende hulp buiten openingstijden van Dentville Tandartspraktijk , kunt u contact opnemen met de mondzorg poli van het Slotervaart ziekenhuis op telefoonnummer:
020 72 34 848 of Dental 365.

Om afspraken te wijzigen of te annuleren dient u minimaal 24 uren van te voren te bellen met: 075-6151267

Onze klanten over ons

Iqrah Ali
Iqrah Ali
2023-11-28
Hele fijne tandarts. Ik word altijd goed geholpen, nooit klacht gehad. Heel tevreden met mijn gebit. Zeker een aanrader!!
irem bolakar
irem bolakar
2023-11-10
Super tevreden patiënt hier! Erg fijn in omgang en zeer geduldig tijdens alle behandelingen is dhr. Kepil. Mooi om te zien dat er zulke ambitieuze tandartsen zijn die vol passie hun werk uitvoeren. Bedankt daarvoor.
Missy Koek
Missy Koek
2023-11-05
Zeer betrouwbaar en levert goed werk. Zeer tevreden ????
Zarife Goksen
Zarife Goksen
2023-10-25
Ik heb een tandartspraktijk gevonden die echt geweldig is! Mijn tevredenheid over de zorg die ik hier ontvang, kan niet genoeg benadrukt worden. Het team is uitzonderlijk vriendelijk en professioneel, en ze creëren een warme, geruststellende sfeer. Zowel tandarts Kepil als Abdulmalik zijn absoluut uitstekend - altijd geduldig, deskundig en betrokken bij mijn zorgen. De praktijk zelf is onberispelijk en eigentijds, wat de hele ervaring nog aangenamer maakt. Ik voel me echt bevoorrecht dat ik zo'n fantastische plek heb ontdekt! Ik ben enorm dankbaar voor de voortreffelijke zorg die ik hier ontvang. Ik zou deze tandartspraktijk zeker aan anderen aanbevelen!
Carola Konter
Carola Konter
2023-05-10
Zeer tevreden over de gehele praktijk! Iedereen is professioneel en vriendelijk. Ik voel me gehoord en goed geholpen, en er is duidelijke communicatie. Ze zijn ook heel goed met kinderen, mijn zoon van 5 vind het elke keer leuk om naar de tandarts te gaan
Ozan Gözcü
Ozan Gözcü
2022-07-11
Ik ben langs paar praktijken geweest maar nergens zo goed en vakkundig behandeld. Zeker een aanrader !! Ga zo door !
Deniz K.
Deniz K.
2022-07-08
Tevreden met de behandelingen en het resultaat.
Murat Kepil
Murat Kepil
2022-07-01
Wat een aardig en behulpzaam medewerkers. Tandartsen zijn vakkundig. Ik ga jarenlang met mijn gezin naar Dentville. Ik raad iedereen deze praktijk aan.
Osman Eroglu
Osman Eroglu
2022-07-01
Goede tandartsen die goed weten hoe ze moeten behandelen. Ben zeer te vreden, goed geholpen. Zeker een aanrader!

Benieuwd naar wat we voor u
kunnen betekenen?

Na het invullen van onze formulier zullen wij spoedig contact met u opnemen.

Neem gerust contact op voor meer informatie